martes, 21 de marzo de 2017






PRIMER DIA

Prova superada, desprès dels emociants moments de la trobada d'ahir, avui ens hem trobat a les 8,30h a les portes de l'institut. Les cares deien que la nit en alguns casos ha estat llarga, els nirvis de la primera nit i del primer dia sempre són un bon aliat per l'immsomni.

Avui cada alumne ha estat a classe amb el seu "correspondant" Han comprovat com és un dia normal a un institut de la perifèria parisien. Les classes comencen a cop del timbre i cada alumne ha d'anar a l'aula que li pertoca. El que més crida l'atenció és la diversitat cultural que podem trobar. Paul Robert és un institut multiètnic i això el diferència notablement del nostre.

A les 11,30h ja han començat els torns dels dinars, massa prest per nosaltres però ens hem d'acostumar

Just després de dinar a les 13,30h hem agafat "le metró" per anar al conegut cementiri Père Lachaise, allà hem vist la seva immensitat i els famosos personatges que hi estan allà descansant. Hem trobat la tomba de ChampolionEdif Piaf; Van Morrison, Oscar Wilde etc..

Més tard hem tornat a l'institut i els nostres "correspondants" ens esperaven per tornar a casa. Un dia complet, ens queda descansar per preparar-nos per a una intensa jornada demà. Bonne nuit!
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario