jueves, 28 de marzo de 2019

Gratant el cel de Frankfurt

Avui hem fet una excursió a Frankfurt on hem fet un tour durant tot el matí. A les vuit ja érem de camí amb bus de línea i U-Bahn (metro). Un cop arribats hem visitat els punts més rellevants de la capital financera d'Alemanya.

Per encalentir motors, hem visitat la Dom (catedral), on hem vist les conseqüències de la Segona Guerra Mundial mitjançant fotografies de com va quedar després de la guerra. També a conseqüència dels bombardejos de la guerra, va quedar totalment destruït el casc antic de la ciutat i l'ajuntament. Avui dia aquests edificis emblemàtics han estat reconstruïts tal com eren abans de la guerra. L'any passat encara van inaugurar la reconstrucció de la part més antiga del centre històric, que s'ha pogut recuperar mantenint l'aspecte original dels edificis gràcies a les fotografies d'abans de la guerra.

Després hem visitat l'Eiserner Steg, un pont sobre el riu Main des del qual es tenen unes vistes espectaculars de l'Skyline de Frankfurt. També hem visitat la Paulskirche, que, tot i ser una església, mai ha estat emprada com a tal i que té un valor simbòlic per als alemanys, ja que allà es va iniciar el procés d'unificació dels pobles alemanys.  

 






A continuació ens hem dirigit al centre financer i concretament hem anat a la Main Tower, un gratacels de 54 plantes que pertany a un banc. Hem pujat 190 metres fins arribar a una terrassa descoberta que corona l'edifici. Des d'allà hem pogut gaudir d'unes vistes bastant impactants de tot Frankfurt. Es veia la catedral, l'antic edifici de la borsa, l'estació de trens, el riu Main amb els seus ponts... Després d'una llarga estona, en la qual els alumnes s'han fet més selfies que en tota la seva vida junta, hem acabat el tour a l'antic edifici de la borsa de Frankfurt. Al davant de l'edifici hi ha les estatues de dos animals: un toro que representa les pujades de la borsa i un ós que representa les baixades. 

Demà farem un taller de música a l'institut amb els alumnes alemanys i l'horabaixa les famílies alemanyes ens han preparat una petita festa de comiat. 

Aquí us deixam una petita representació de les fotografies des del Main Tower.








No hay comentarios:

Publicar un comentario